Rețeta de pește Gefilte de somon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de masă matzo, sare, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon Gefilte Pește, Ellyn Goodrich ' s halibut din Alaska și somon Gefilte Terrină de pește (Pareve), și Pește Gefilte.
Instrucțiuni
1
Pentru bulion, într - un 5-la 6-qt. tigaie, combinați ceapa, morcovii, țelina, boabele de piper, 2 qt. apă și cuburi de bulion. Se aduce la fierbere la foc mare, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când legumele sunt foarte moi, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Boabe De Piper
Legume
Morcov
țelină
Bulion
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se toarnă bulionul printr-o strecurătoare într-un bol. Aruncați condimentele și întoarceți bulionul în tigaie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
Tigaie
3
Pentru peștele gefilte, pulsați jumătate de somon și lingcod la un moment dat într-un robot de bucătărie până când se toacă fin; nu pur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Răzuiește într-un castron mare. Rotiți ceapa în procesor până se curăță ușor și adăugați la pește cu ouă, 1/3 cană de masă matzo, piper și sare; se amestecă până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
Piper
Ceapă
Ouă
Pește
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Amestecul trebuie să fie suficient de ferm pentru a-și menține forma atunci când este format într-o minge cu mâinile. Dacă este prea moale, amestecați 2 până la 3 linguri. mai multă masă matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
6
Cu mâinile, amestec de pește pat, 2 linguri. la un moment dat, în bile netede și așezate ușor pe o farfurie. Clătiți frecvent mâinile în apă rece pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Pește
7
Aduceți bulionul în tigaie la fierbere la foc mare; reglați căldura pentru a fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați suficiente bile de pește în tigaie pentru a face un singur strat fără aglomerare. Se fierbe la foc mic, neacoperit, până când bilele sunt opace când sunt tăiate în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Ridicați peștele gefilte din tigaie cu o lingură cu fante și scurgeți-l pe prosoape de hârtie, drapând peștele cu folie dacă îl veți servi cald (Vezi notele). Repetați pentru a găti peștele rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Folie De Aluminiu
Tigaie
10
Pentru sosul de hrean, într-un castron, combinați smântână, hrean și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Hrean
Smântână
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Aranjați salata verde pe farfurii individuale sau pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
12
Puneți pește pe verdeață și însoțiți cu murături, sos de hrean și sare după gust.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.