Somon Fript Cu Sos De Cremă De Roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fript cu sos de cremă de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $ 4.51 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare și piper kosher, pastă de roșii, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Încercați Somon fript cu roșii calde și salată Edamame, Somon Fript Cu Sos De Usturoi, și Somon fript cu sos dulce de ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea lima și 1 cană de apă într-o cratiță medie la foc mediu; aduceți la foc mic, apoi acoperiți și gătiți până aproape fraged, aproximativ 7 minute.
Adăugați mazărea, 1/4 linguriță de sare și piper după gust; acoperiți și gătiți până când mazărea și fasolea sunt fragede, încă aproximativ 5 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Adăugați 1 lingură de unt și pătrunjelul; se amestecă pentru a acoperi. Între timp, puneți somonul cu pielea în jos pe o foaie de copt căptușită cu folie; condimentează ușor cu sare și piper. Se fierbe până se rumenesc deasupra, 6 până la 8 minute.
Încălziți restul de 1 lingură de unt într-o altă cratiță la foc mediu; adăugați șotul și gătiți până la translucid, aproximativ 2 minute.
Se adaugă oțetul și se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 2 minute. Se amestecă pasta de roșii, apoi se adaugă smântâna grea și 3/4 cană de apă și se fierbe până se îngroașă, aproximativ 2 minute; se amestecă ierburile.
Stropiți peste somon și serviți cu amestecul de fasole.
Sursă foto: Johnny Miller
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.