Somon fript cu muștar cu salată nouă de cartofi

Somonul fript cu muștar cu salată nouă de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 484 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 6,27 USD pe porție. Cap de la magazin și ridica CR fra aproxormme, mărar, fileuri de somon, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Somon fript cu usturoi, muștar și ierburi, Somon Fript Cu Glazură De Muștar Din Plante, și Somon fript cu glazură de muștar portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului la 6 inci sub sursa de căldură; căldură broiler.
Așezați cartofii într-o oală medie, acoperiți cu apă rece și aduceți la fierbere.
Adăugați 1 linguriță de sare, reduceți focul și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Se scurge, se rulează sub apă rece pentru a se răci, apoi se taie în sferturi. Între timp, într-un castron mare, combinați crme frache sau smântână, 1 lingură de suc de lămâie, 1 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se amestecă cartofii și feniculul; pus deoparte.
Așezați somonul pe o foaie de copt tapetată cu pergament sau folie. Într-un castron mic, combinați muștarul și sucul de lămâie rămas.
Se întinde deasupra somonului. Se fierbe până când somonul are aceeași culoare pe tot parcursul, 6 până la 8 minute, în funcție de grosime. Împărțiți somonul și salata între farfurii individuale și presărați cu mărar. Upgrade: pentru un impuls rapid, licoricey, rezervați frunzele verzi cu pene ale feniculului și amestecați-le cu mărarul înainte de a garnisi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.