Somon fript cu miere și vermut
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Somonul fript cu miere și vermut ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 321 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 4,24 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, file de somon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Somon Fript Cu Miere Și Vermut, Somon Fript Cu Miere-Soia, și Fileuri De Somon Glazurate Cu Miere - Var.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel.
Așezați somonul pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; periați cu jumătate din amestecul de miere. Se fierbe 8 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând frecvent cu amestecul de miere rămas.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.