Somon fript cu gust de porumb

Somonul fript cu gust de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 28G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți file de somon dezosat, bulion de pui degresat cu grăsime, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Somon Cu Porumb Și Roșii, Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb, și Somon prăjit cu ardei roșu și gust de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați mămăliga și bulionul. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, amestecând des, până când mămăliga este netedă după gust, aproximativ 15 minute.
Între timp, clătiți peștele și uscați-l; tăiați în 4 bucăți egale.
Se presară ușor peste tot cu sare și piper.
Așezați pielea de somon cu fața în sus într - o tigaie ușor unsă de 10 pe 15 inci.
Se fierbe aproximativ 4 inci de la căldură timp de 4 minute. Cu o spatulă largă, întoarceți somonul și fierbeți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), cu 3 până la 4 minute mai mult.
Între timp, într-un castron mic, amestecați porumb, pimientos, ceapă, suc de lămâie și mentă.
Lingurați mămăliga În mod egal pe farfurii.
Adăugați câte o bucată de somon la fiecare și garnisiți cu gust de porumb.
Adăugați mai multă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.