Somon Frecat Cu Chili

Somonul frecat cu Chili ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, pudră de chili, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Încercați Chili Roșu Frecat Somon, Somon Frecat Cu Chili, și Somon Frecat Cu Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente; apăsați uniform peste fripturi.
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu; adăugați fripturi și gătiți 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Se servește cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.