Somon fluturat cu sos de muștar
Somonul fluturat cu sos de muștar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, somon, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Picior de miel glazurat cu muștar, și Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, vermutul, muștarul, tarhonul și zahărul. Amestecând des, fierbeți la foc mare până se reduce la 3/4 cană, 5 până la 8 minute.
Clătiți somonul și uscați-l.
Așezați peștele deschis, cu pielea în jos, pe o foaie de folie (aproximativ 12 pe 17 in.). Tăiați folia pentru a se potrivi somonului.
Întindeți amestecul de ceapă deasupra somonului.
Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime, cu excepția cazului în care rețeta specifică altfel. Setați grătarul la loc. Puneți folie cu somon pe grătar, dar nu pe foc.
Grătar de acoperire (orificii deschise pentru cărbune). Gatiti pana cand pestele este opac, dar cu aspect umed in partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), 30 pana la 40 de minute.
Glisați o foaie de copt fără margini sub somon și folie, apoi glisați peștele pe un platou sau o placă mare.
Tăiați somonul și ridicați porțiunile de pe piele cu o spatulă largă. Condimentează după gust cu sare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.