Somon fluturat cu sos de muștar

Somon fluturat cu sos de muștar
Somonul fluturat cu sos de muștar este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, somon, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Somon de usturoi muștar copt cu sos de muștar miere, Picior de miel glazurat cu muștar, și Picior de miel cu unt la grătar cu rozmarin, usturoi și crustă de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, combinați ceapa, vermutul, muștarul, tarhonul și zahărul. Amestecând des, fierbeți la foc mare până se reduce la 3/4 cană, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
VermutVermut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Clătiți somonul și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
3
Așezați peștele deschis, cu pielea în jos, pe o foaie de folie (aproximativ 12 pe 17 in.). Tăiați folia pentru a se potrivi somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Întindeți amestecul de ceapă deasupra somonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Dacă folosiți brichete de cărbune, movilați și aprindeți 60 de brichete pe grătarul unui grătar cu capac. Când brichetele sunt presărate cu cenușă cenușie, în 15 până la 20 de minute, împingeți cantități egale pe laturile opuse ale firegrate.
6
Adăugați încă 5 Brichete la fiecare movilă de cărbuni acum și la fiecare 30 de minute în timp ce gătiți. Puneți o tavă de picurare pe focgrate între cărbuni. Dacă utilizați un grătar pe gaz, întoarceți toate arzătoarele la înălțime și închideți capacul timp de 10 minute. Reglați arzătoarele pentru gătit indirect (fără căldură în centru) și mențineți-le la înălțime, cu excepția cazului în care rețeta specifică altfel. Setați grătarul la loc. Puneți folie cu somon pe grătar, dar nu pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Grătar de acoperire (orificii deschise pentru cărbune). Gatiti pana cand pestele este opac, dar cu aspect umed in partea cea mai groasa (taiata pentru a testa), 30 pana la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Glisați o foaie de copt fără margini sub somon și folie, apoi glisați peștele pe un platou sau o placă mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Tăiați somonul și ridicați porțiunile de pe piele cu o spatulă largă. Condimentează după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista