Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb
Somonul fiert cu porumb și sos de unt de vin alb este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $7.31 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, unt, vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Somon fiert cu porumb și sos de unt de vin alb, Somon prăjit cu vin alb și sos de unt de lămâie, și Păstrăv de somon Braconat în vin alb.
Instrucțiuni
Puneți o strecurătoare peste un castron.
Adăugați dovlecelul în strecurătoare și aruncați cu 1 linguriță de sare.
Lăsați să stea 20 de minute. Strângeți dovlecelul uscat.
Într-o tigaie mare, nereactivă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați șalotele tocate și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/4 cană de vin și gătiți până se evaporă, aproximativ 2 minute. Se amestecă porumbul și 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți până când porumbul este fraged, aproximativ 4 minute. Se amestecă dovlecelul și se gătește până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se menține cald.
Într-o cratiță mare, nereactivă, combinați 2 căni de vin cu cimbru, frunza de dafin, șalota înjumătățită și 2 căni de apă și aduceți la foc mic. Condimentați somonul cu sare, adăugați fileurile în cratiță și gătiți la foc mic la foc mic, rotind o dată, aproximativ 6 minute.
Transferați somonul pe o farfurie și uscați-l cu prosoape de hârtie. Aruncați lichidul de braconaj.
Adăugați restul de 1/2 cană de vin în cratiță și aduceți la foc mic.
Se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se încorporează bine. Se condimentează cu sare. Se amestecă busuiocul în legume și se transferă în farfurii. Cuibărește somonul în legume, acoperă cu sosul de unt și servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.