Somon fiert cu legume de primăvară
Somonul fiert cu legume de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați apă, boabe de piper roz, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Asigurați - înainte de nucă de cocos-pui fiert cu legume de primăvară și caju, Falafeluri cu roșii picante și sos de caju și legume de primăvară, și Mirin-somon fiert cu salată de primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, vinul și următoarele 6 ingrediente într-un cuptor olandez mare. Aduceți amestecul la fierbere. Simmer, neacoperit, la foc mediu 20 de minute.
Îndepărtați frunza de dafin și pătrunjelul; aruncați. Păstrați amestecul la foc mic.
Coborâți cu grijă peștele în tigaie. Fierbeti la foc mic 10 minute sau până când fulgi de pește cu ușurință atunci când este testat cu o furculiță.
Îndepărtați peștele din lichidul de braconaj și puneți-l în boluri individuale de paste superficiale. Se amestecă sarea în lichidul de braconaj și amestecul de lingură uniform peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar.
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat, cu arome ispititoare, care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. Pe cerul gurii, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost ales de la 4 la 31 de ani vines din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a fost compusă din 10 clone Chardonnay—nouă burgundiene și aclamata selecție Heritage Weimer—care creează împreună complexitatea aromelor și a aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru select Mountain.
The 2017 Chardonnay is vibrant and rich with enticing aromas that lead to a firm core of pear, apple and apricot flavors shaded by lightly-spiced oak. On the palate, the wine offers layer upon layer of lingering flavors. The wine highlights varietal purity with elegance and freshness on the palate.The Chardonnay was picked from 4 to 31-year-old vinesfrom select portions of nine vineyard blocks, which areplanted at an elevation of 1,413-1,494 feet. This year’s selection comprised of 10 Chardonnay clones—nine Burgundian and the acclaimed Heritage Weimer Selection—that together create the complexity in aromatics andflavors we seek for our Mountain Select Chardonnay.