Somon Dulce De Muștar

Somon Dulce De Muștar
Somonul de muștar dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă $3.93 pe portie. O porție conține 302 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime. 90 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, suc de lămâie, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, care este excelent. Somon dulce glazurat cu muștar pentru grătar, File De Somon Glazurat Cu Muștar Dulce, și Somon Din Lemn De Cedru Cu Vinetă Dulce De Muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți somonul pe un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tava de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Stropiți cu suc de lămâie; periați cu muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MuștarMuștar
3
Se presară cu zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
4
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 12-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un mare prieten al mâncărurilor cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa mâncărurile cu plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește excelent cu somonul prăjit sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista