Somon de tarhon cu chipsuri de rădăcină crocante

Somonul de tarhon cu chipsuri de rădăcină crocante ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 467 calorii, 40g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $6.77 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de vin, puțină nucșoară, frunze tinere de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Stridii crocante pe chipsuri de rădăcină de Yucca cu aioli de miere Habanero, Chipsuri De Legume Rădăcinoase, și Chipsuri De Legume Rădăcinoase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Aburiti sau fierbeti radacinile timp de 5 minute, scurgeti bine, apoi uscati.
Se toarnă 1 lingură de ulei într-o formă de prăjire antiaderentă, apoi se pune la cuptor pentru a se încălzi.
Adăugați rădăcinile, aruncați-le pentru a le acoperi cu ulei, apoi reveniți la cuptor pentru 20-25 de minute, agitând tigaia la jumătate până când chipsurile sunt crocante și aurii.
Între timp, gătește somonul.
Presărați fiecare file cu puțin tarhon, sare și piper.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă, adăugați somonul, cu carnea în jos, apoi gătiți câteva minute până când carnea începe să se coloreze. Întoarceți fileurile, apoi gătiți încă câteva minute.
Se toarnă vinul și se aduce la fierbere. Fierbeți somonul în vin, ungând ocazional timp de 5-7 minute până când somonul este fiert și sosul este ușor îngroșat.
Se fierbe un ceainic cu apă.
Puneți spanacul într-o strecurătoare mare, apoi turnați apa peste frunze până se ofilesc. Apăsați cât mai multă apă, apoi condimentați spanacul cu puțină nucșoară.
Împărțiți spanacul între 4 farfurii calde, apoi acoperiți cu somonul.
Se toarnă puțin sos peste fiecare, apoi se servesc chipsurile alături.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.