Somon De Scândură De Cedru

Somon De Scândură De Cedru
Cedar Plank somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 944 calorii. Pentru $12.99 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lime, muștar granulat, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon De Cedru-Scândură, Cedru Scândură Rom Somon, și Somon De Scândură De Cedru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura de cedru timp de cel puțin 2 ore (de preferință peste noapte) în apă sărată. Păstrați un castron umplut cu apă deasupra acestuia pentru a-l menține scufundat.Tocați mărunt jalapeno și radeți usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Carne MăcinatăCarne Măcinată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți 2 lingurițe de ulei și gătiți jalapeno pentru un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați usturoiul și înainte de a începe să se rumenească turnați vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Adăugați conservele de caise, muștarul, sosul de soia, sucul de lămâie și un vârf bun de cimbru sau rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Lăsați sosul să gătească timp de 20 de minute până când a fost redus la o glazură groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Lasă glazura să se răcească.Setați grătarul pentru gătit direct și mențineți-l stabil la 191° (190C).Uscați scândura de cedru și frecați-o ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Așezați somonul pe partea unsă a scândurii de cedru, cu pielea în jos. Condimentează-l cu sare și piper și aplică o cantitate generoasă de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Scândură De CedruScândură De Cedru
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Așezați scândura de cedru pe grătar și gătiți somonul până când are o temperatură a miezului de 135/137f (57/58C). Acest lucru va dura 15 până la 20 de minute cu o bucată mare de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Lăsați-l să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate57
Revista