Somon De Scândură De Cedru

Cedar Plank somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 94G de proteine, 44G de grăsime, și un total de 944 calorii. Pentru $12.99 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână suc de lime, muștar granulat, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon De Cedru-Scândură, Cedru Scândură Rom Somon, și Somon De Scândură De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru timp de cel puțin 2 ore (de preferință peste noapte) în apă sărată. Păstrați un castron umplut cu apă deasupra acestuia pentru a-l menține scufundat.Tocați mărunt jalapeno și radeți usturoiul.
Încălziți 2 lingurițe de ulei și gătiți jalapeno pentru un minut sau două.
Adăugați usturoiul și înainte de a începe să se rumenească turnați vinul.
Adăugați conservele de caise, muștarul, sosul de soia, sucul de lămâie și un vârf bun de cimbru sau rozmarin.
Lăsați sosul să gătească timp de 20 de minute până când a fost redus la o glazură groasă.
Lasă glazura să se răcească.Setați grătarul pentru gătit direct și mențineți-l stabil la 191° (190C).Uscați scândura de cedru și frecați-o ușor cu ulei.
Așezați somonul pe partea unsă a scândurii de cedru, cu pielea în jos. Condimentează-l cu sare și piper și aplică o cantitate generoasă de glazură.
Așezați scândura de cedru pe grătar și gătiți somonul până când are o temperatură a miezului de 135/137f (57/58C). Acest lucru va dura 15 până la 20 de minute cu o bucată mare de somon.
Lăsați-l să se odihnească timp de 3 până la 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.