Somon De Muștar-Mărar

Somonul de muștar-mărar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 264 calorii, 36g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de file de somon, iaurt, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma iaurtul simplu fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Foarte Boabe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Somon cu sos de mărar-muștar, Somon afumat cu muștar și mărar, și Somon De Mărar-Muștar La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați somonul pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se presară sare și piper. Se fierbe 7 minute.
Scoateți din cuptor și întindeți 1 1/2 lingurițe de muștar peste fiecare file. Se fierbe 3 minute sau până când somonul se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Puneți o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se fierbe 1 până la 2 minute sau până se înmoaie.
Transferați amestecul de ceapă într-un castron mic; amestecați iaurtul, muștarul și mărarul. Lingură amestec de iaurt peste somon.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.