Somon de muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso. Această rețetă servește 4 și costă 6,83 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 50g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 390 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pastă miso, muștar dijon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Miso-biban de mare glazurat cu sparanghel, Miso-biban de mare glazurat cu sparanghel, și Miso-Somon Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați muștarul cu mierea și sosul fierbinte.
Întindeți amestecul pe ambele părți ale cotletelor de somon, aranjați-le într-un singur strat pe un vas mare și dați-le la frigider timp de cel puțin 10 minute și până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, stropiți sparanghelul cu uleiul de măsline, rulând sulițele pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 4 minute, sau până când este crocant.
Între timp, într-un castron mic, combinați pasta miso cu sucul de lămâie.
Scoateți foaia de copt din cuptor și periați sparanghelul generos cu pasta. Reveniți la cuptor și prăjiți timp de 3 minute, sau până când sunt fragede și glazurate. Păstrați cald.
Preîncălziți broilerul. Folosind o spatulă, răzuiți cea mai mare parte a marinadei de pe somon și aranjați cotletele într-un strat pe o foaie de copt cu margini. Fierbeți somonul pe 1 parte doar timp de 3 minute, sau până se rumenesc bine; rotiți foaia de copt pentru gătit uniform.
Transferați somonul și sparanghelul în farfurii și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.