Somon De Miere-Muștar Cu Sparanghel Prăjit

Somon De Miere-Muștar Cu Sparanghel Prăjit
Somonul cu muștar de miere cu sparanghel prăjit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 541 calorii. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 3 și costă $5.97 pe portie. 125 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de sparanghel parmezan prăjit, unt, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. în general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 93%. Miere de muștar somon și sparanghel (învelit în folie), Somon cu crustă de muștar cu sparanghel prăjit, și Somon Prăjit La Cuptor Cu Sos De Miere-Muștar sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În27 m.
Porții3
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista