Somon de ghimbir aburit cu Bok Choy prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul de ghimbir aburit cu Bok Choy prăjit. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, zahărul, uleiul de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy, Shanghai Bok Choy prăjit cu ghimbir, și Bok choy prăjit cu usturoi, ghimbir și Scallions.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați vinul de gătit cu 1 lingură de sos de soia și 1 linguriță de zahăr.
Puneți somonul pe o farfurie rezistentă la căldură care se va potrivi perfect într-un abur sau o tigaie adâncă, cu un capac bine fixat.
Se toarnă amestecul de soia deasupra, se întoarce la strat și se lasă să stea 30 de minute.
Într-un castron mic, combinați bulionul de pui cu oțetul de orez, ghimbirul ras, usturoiul, 1/2 linguriță de ulei de susan și jumătate din scallions.
Adăugați restul de 1 lingură plus 1 linguriță de sos de soia și 1 1/4 lingurițe de zahăr.
Se toarnă marinada și se unge somonul cu restul de 1 linguriță de ulei de susan. Împrăștiați ghimbirul julienned deasupra peștelui, acoperiți și aburiți până abia fierte, aproximativ 8 minute.
Presărați restul de scallions deasupra somonului și aburiți timp de 1 minut mai mult.
Încălziți un wok mare sau o tigaie până când este foarte fierbinte.
Adăugați uleiul de arahide și uleiul de susan și încălziți până la fumat.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și pasta de chili și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați bok choy și un vârf de sare și amestecați-l până când este crocant, 5 minute.
Adăugați bulionul de pui, vinul de gătit și sosul de soia și gătiți, aruncând, timp de 2 minute mai mult.
Transferați somonul și verdeața în farfurii și treceți sosul la masă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.