Somonul de foietaj cu Pesto cremos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 907 calorii, 49G de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de suc de lămâie, sare și piper, foietaj și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma foietajul, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri De Foietaj Cu Pere De Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu foietaj și Pesto, Pui Pesto De Patiserie Puf, și Somon în foietaj pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Salvați Rețeta
2
Rețetă De Imprimare
3
Somon de foietaj cu Pesto cremos
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Ingrediente1 foaie de patiserie puf1 OU1 cană frunze proaspete de busuioc1 / 2 cană pecorino ras sau parmezan1 / 4 cană nuci de pin ușor prăjite1 cățel de usturoi prăjit (sau 1/2 cățel neprăjit)2 lingurițe suc de lămâie proaspătă1 1/4 cană lapte3 linguri de unt2 linguri de făină4 file dezosate de somon2 linguri ulei de măsline extravirgin1 roșie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pecorino
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.