Somon de cimbru cu paste de salvie
Somonul de cimbru cu paste de salvie necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 483 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână tăiței de ou, frunze de cimbru, file de somon jupuit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, care este solid. Rețete similare includ Paste de somon cu fasole verde și vinetă de lămâie-cimbru, Friptură de curcan cu salvie și cimbru, și Morcovi cu șalotă, salvie și cimbru.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de somon într-un bol de amestecare.
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, apoi aruncați cu 4 căței de usturoi zdrobit. La frigider cel puțin 30 de minute.
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Așezați somonul pe folie și condimentați cu sare și cimbru. Îndoiți folia peste somon pentru a forma o pungă sigilată.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când somonul nu mai este translucid în centru, 15 până la 20 de minute.
Între timp, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați tăiței de ou și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă, apoi se întoarce în oala de gătit.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti pana cand untul s-a rumenit usor. Se amestecă salvia și usturoiul până când Salvia s-a ofilit. Se amestecă 1 lingură de ulei de măsline ,mazărea congelată, sucul de 1 lime și 1 1/2 lingurițe de sare. Se amestecă în paste și se pune într-un castron de servire.
Scoateți somonul din folie și puneți-l pe paste. Strângeți un alt var deasupra pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.