Somon De Bere
Somonul de bere este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 121 calorii. Dacă aveți la îndemână sare de usturoi, file de somon din coadă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. 30 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Somon marinat cu bere și var, Cearta lui Loki: bere infuzată cu icre de somon (în sfârșit!), și Somon fiert cu bere cu maioneză de tarhon.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Folosind folie de aluminiu, creați o tavă de gătit alungită (aproximativ 13 inci pe 8 inci pe 2 inci) pentru a fi așezată direct pe grătar.
Așezați fileul de somon în centrul tăvii. Se condimentează mai întâi cu sare de usturoi, se presară cu zahăr brun, apoi se acoperă cu bucăți de unt. Se acoperă cu ceapă roșie feliată.
Turnați berea la alegere în tavă chiar sub cel mai înalt punct al fileului. Acoperiți tava cu folie de aluminiu pentru a împacheta complet peștele.
Așezați tava pe grătar, acoperiți cu capac și grătiți timp de aproximativ 8 minute sau până când sunt fierte.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau