Somonul cu umplutură de praz și orez este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 256 calorii, 6g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână orez, somon tăiat central de grosime uniformă, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură De Ciuperci Și Praz, Umplutură de ciuperci și praz, și Umplutură De Dovleac-Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face umplutura, într-o cratiță mică la foc mare, combinați bulionul și sucul de lămâie și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați orezul, reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Se ia de pe foc și se lasă să stea, acoperit, timp de 5 minute.Între timp, într-o tigaie la foc mediu-mic, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prazul și sautul, amestecând frecvent, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Se ia de pe foc.Când orezul este gata, adăugați-l în amestecul de praz și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, tarhonul și coaja de lămâie și se condimentează cu sare și piper.Preîncălziți un cuptor la 204°.ungeți cu generozitate fundul unei tigaie de prăjire superficială suficient de mare pentru a ține somonul.Treceți ușor degetele peste suprafața peștelui pentru a localiza orice oase de ac și îndepărtați-le cu o pensetă sau un clește mic cu nasul acului. Clătiți peștele și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează cavitatea cu sare și piper. Puneți amestecul de orez în cavitate, având grijă să nu-l împachetați prea strâns. Legați 3 bucăți de sfoară de bucătărie în jurul lățimii peștelui, distanțându-le uniform, pentru a fixa umplutura în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Periați sau frecați pielea cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Tăiați ceapa în felii de 1/2 inch grosime. Tăiați subțire lămâia. Aranjați feliile de ceapă și lămâie în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați somonul pe patul de ceapă-lămâie, împrăștiați tarhonul în jurul peștelui și turnați vinul în fundul tigaiei.Prăjiți somonul, ungând de 1 sau 2 ori cu sucurile de tigaie, până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a peștelui, departe de coloana vertebrală, înregistrează 60° sau fulgii de pește atunci când un cuțit este introdus în cea mai groasă parte, 50 până la 60 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați somonul într-un platou mare și cort cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Să se odihnească timp de 15 minutes.To serviți, scoateți șirurile.
12
Tăiați somonul în felii de 1 inch lățime și transferați pe farfurii individuale încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
13
Servește 6 la 8.Adaptat din Williams-Sonoma, elementele esențiale ale prăjirii, de Rick Rodgers, Melanie Barnard și Bob și Colleen Simmons (Oxmoor House, 2004).
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.