Somon cu ulei de busuioc

Somonul cu ulei de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 292 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, frunze de busuioc, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Somon De Busuioc, Somon De Busuioc Cezar, și Somon cu lămâie și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Umpleți un castron pe jumătate cu apă cu gheață. Set broiler pe mare.
Așezați somonul pe o tigaie de carne căptușită cu folie și condimentați cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti, fara sa intoarceti, pana cand somonul are aceeasi culoare pe tot parcursul si fulgii usor, 7-10 minute, in functie de grosime; pus deoparte. Între timp, adăugați busuiocul în oală și gătiți timp de 5 secunde. Folosind o lingură cu fante, transferați busuiocul în apa cu gheață.
Scurgeți și strângeți pentru a îndepărta excesul de apă.
Așezați pe un prosop de hârtie și uscați-l.
Așezați busuiocul, uleiul, piperul și sarea rămasă într-un blender și piureul până se omogenizează.
Transferați somonul pe farfurii individuale și stropiți cu puțin ulei de busuioc. (Puteți acoperi și refrigera uleiul rămas timp de până la 2 săptămâni.) Sfat: puteți, de asemenea, să stropiți acest ulei aromat pe porumb pe știulet, pui la grătar sau la grătar, mozzarella proaspătă sau Feta, cartofi noi fierți, legume prăjite, ouă prăjite, pâine în stil rustic și supă de legume sau fasole albă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.