Somon Cu Tapenadă De Măsline Hamsie

Somon Cu Tapenadă De Măsline Hamsie
Somonul cu tapenadă de măsline de hamsie este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. O porție conține 163 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, somon, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sandwich cu Mozzarella la grătar cu tapenadă de hamsie-măsline, Tapenadă De Măsline De Somon Prăjită, și Somon Umplut Cu Tapenadă De Roșii-Măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fileurile de somon, puneți-le într-un vas de copt de 7 x 11 inch și stropiți cu suc de lămâie
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un robot de bucătărie, puneți hamsii, rozmarin, măsline, usturoi și ulei de măsline; pulsează până când amestecul se transformă într-o pastă grosieră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Întindeți pasta peste fileuri și marinați 2-6 ore; dacă este scurt la timp, săriți timpul de marinare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
4
Coaceți la 350 timp de 15-20 de minute
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Serveste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista