Somon Cu Sos De Zeiță Verde
Somonul cu sos de zeiță verde necesită aproximativ 32 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 856 calorii, 38g de proteine, și 69G de grăsime pe porție. Pentru $6.08 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de pastă de hamsii, somon, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare sunt Burgeri de somon cu sos de zeiță Verde, Verde Zeita Somon Burgeri, și Somon braconat cu pansament de zeiță Verde.
Instrucțiuni
Radeți usturoiul în procesor și adăugați maioneza, frunzele de busuioc rupte, sucul de lămâie și pasta de hamsii
Tăiați în scallions (folosind părțile verzi și albe) și procesați pentru a combina
Condimentează bine, mai ales cu piper
Se amestecă smântâna, apoi se transferă amestecul într-o barcă cu sos. Păstrați la rece până când este necesar
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.