Somon cu sos de tigaie dulce-acrișor

Somonul cu sos de tigaie dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 303 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căței de usturoi, sare, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Somon prăjit în tigaie cu sos dulce și acru, Somon dulce și acru, și Somon fript cu castraveți dulci și acri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Combinați bulionul și următoarele 5 ingrediente (bulion prin usturoi).
Creșteți căldura la mediu-mare și încălziți 3 minute.
În timp ce tigaia se încălzește, presărați fileurile cu sare și piper.
Adăugați fileuri în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Scoateți fileurile din tigaie.
Scurgeți grăsimea din tigaie și aruncați grăsimea.
Adăugați amestecul de bulion în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere; gatiti 30 de secunde.
Serviți sosul peste pește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.