Somon cu sos de fasole neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu sos de fasole neagră. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 4.14 pe portie. O porție conține 347 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole fermentată, vin de orez, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Somon cu sos de fasole neagră, Somon cu sparanghel în sos de fasole neagră, și Somon aburit cu sos de fasole neagră savuroasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de prăjire superficială.
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și fasolea tocată într-un castron mic; se lasă deoparte 10 minute, apoi se scurge.
Între timp, aranjați somonul în tigaia de prăjire, cu pielea în jos.
Stropiți 2 linguri de ulei peste somon și coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt fierte până la coacerea dorită.
Între timp, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mică la foc mediu.
Adăugați fasolea neagră înmuiată și scursă, ghimbirul și usturoiul; gatiti 1 minut.
Bateți împreună bulionul, 1/3 cană de apă, vinul, amidonul de porumb și zahărul într-un castron și adăugați la amestecul de fasole neagră. Aduceți sosul la fiert, amestecând continuu și fierbeți timp de 2 minute.
Serviți fiecare porție de somon acoperită cu o parte din sos și presărată cu câteva scallions.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De la secretele Sara pentru mese Weeknight de Sara Moulton Copyright (c) 2005, de Sara Moulton. Publicat de Broadway Books.Absolventă a Institutului culinar al Americii, Sara Moulton găzduiește în prezent noua serie a rețelei de televiziune Sara ' s Secret, precum și Cooking Live cu Sara Moulton. De asemenea, servește ca bucătar executiv pentru Gourmet și editor alimentar pentru Good Morning America, apărând frecvent în emisiune. Locuiește în New York împreună cu soțul și cei doi copii.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.