Somon cu sos de cremă Dijon

Nevoie de o felul principal pescatarian? Somonul cu sos de cremă Dijon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 339 calorii. Pentru $3.85 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, vin chardonnay, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma jumătate și jumătate de cremă, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Somon crocant în tigaie cu sos ușor de cremă Dijon cu usturoi, Somon cu sos de mărar Dijon, și Somon Cu Sos De Mărar Dijon.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Aranjați somonul în vasul de copt pregătit. Se acoperă uniform cu smântână. Se condimentează cu piper alb și mărar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați vinul și șalota și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute, până când lichidul este redus cu aproximativ 2 linguri.
Într-un castron mic, amestecați bine jumătatea și jumătatea și făina și amestecați în amestecul de vin. Întoarceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura și continuați să gătiți și amestecați până se îngroașă.
Scoateți amestecul de vin și smântână de pe foc și amestecați muștarul Dijon.
Se toarnă uniform peste somon pentru a servi.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.