Somon cu sos de castravete
Somon cu sos de castravete este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 492 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, suc de lămâie, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Spirale de somon cu sos de castraveți, Somon Fiert Cu Sos De Castravete, și Somon cu sos de iaurt de castravete.
Instrucțiuni
Pentru sos, într-un castron, combinați primele opt ingrediente. La frigider până la servire. Broil somon 4-6 în. de la căldură timp de 10-15 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Se servește cu sos de castraveți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Thousand Islands Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Baril fermentat în stejar American, acest vin cu corp mediu prezintă arome de unt și nucă de cocos, urmate de arome clare de mere și vanilie.