Somon cu sos de castravete

Somon cu sos de castravete
Somon cu sos de castravete este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 492 calorii, 35g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.2 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de castraveți, suc de lămâie, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 70%. Rețete similare sunt Spirale de somon cu sos de castraveți, Somon Fiert Cu Sos De Castravete, și Somon cu sos de iaurt de castravete.

Instrucțiuni

1
Pentru sos, într-un castron, combinați primele opt ingrediente. La frigider până la servire. Broil somon 4-6 în. de la căldură timp de 10-15 minute sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se servește cu sos de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Thousand Islands Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Vinăria Thousand Islands Chardonnay
Baril fermentat în stejar American, acest vin cu corp mediu prezintă arome de unt și nucă de cocos, urmate de arome clare de mere și vanilie.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista