Somon Cu Sos Cremos De Lime Pentru Doi

Somonul cu sos cremos de Lime pentru doi este un fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 13 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, var, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Somon Cu Sos Cremos De Lime, Somon prăjit în tigaie cu sos cremos de lime de coriandru, și Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată.
Instrucțiuni
Radeți 1/4 linguriță coaja de lime și stoarceți 1/2 linguriță suc. Se amestecă împreună smântână, coaja de tei, suc de lămâie, 1/4 linguriță chimen, zahăr și piper într-un castron mic. Puneți sosul de Lime deoparte.
Clătiți și uscați somonul.
Presărați partea de carne cu restul de 1/2 linguriță de chimen și sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați fileul, cu pielea în jos și gătiți 4 minute. Întoarceți cu atenție fileul. Continuați să gătiți încă 2 până la 3 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița (145F).
Tăiați fileul în 2 bucăți.
Se servește cu sos de Lime deasupra sau pe partea somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.