Somon cu scânduri de cedru cu grătar de condimente

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul cu scânduri de cedru cu grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 247 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scândura de grătar de cedru, pudră de chili, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Încercați Epicurian Cowboy Spice Frecat, Cedru Planked, Tacos De Somon, Somon Cu Scândură De Cedru, și Somon Cu Scânduri De Cedru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scufundați și înmuiați scândura în apă 1 oră; scurgere.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați sarea și următoarele 7 ingrediente (prin scorțișoară); frecați amestecul de sare peste pește.
Așezați scândura pe grătar; grătar 3 minute sau până când este ușor carbonizat. Întoarceți cu grijă scândura; așezați peștele pe partea carbonizată a scândurii. Acoperiți și grătiți 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tăiați peștele transversal în 8 (4 1/2 uncie) bucăți.
Notă de vin: pentru acest fel de mâncare, veți dori un roșu suculent, moderat în alcool și tanin, cum ar fi Wild Horse Pinot Noir 2006 (2 USD
de pe coasta centrală a Californiei. Fructele de cireș sunt răcoritoare, în timp ce calitatea cutiei de trabucuri reflectă aroma de scândură de cedru. Pentru a salva niște vin rămas pentru a doua masă de Tacos de somon la grătar, pur și simplu recork și refrigerați sticla peste noapte. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.