Somonul cu Salsa de fructe de Jean Carper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 313 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ananas, banană, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Salm de Maracuyu (somon cu sos de fructul pasiunii), Somon cu Salsa de fructe, și Somon cu Salsa de fructe.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea, apoi periați uleiul și macinați puțin piper negru. Pur și simplu grătar, grătar, cuptor cu microunde sau coaceți peștele până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Fulgi De Legume
2
Combinați ingredientele salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
3
Serviți pește cu o păpușă mare de salsa de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dientes De Ajo
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Încălziți uleiul într-o tigaie foarte mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se adaugă usturoiul; se sotează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați spanacul în loturi. Se amestecă până se usucă.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.