Somon cu salsa de ananas
Somonul cu Salsan de ananas este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 244 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, sos de soia, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este mare. Rețete similare includ Somon cu salsa de ananas, Somon la grătar cu Salsa de ananas, și Somon cu Salsa de ananas-rodie.
Instrucțiuni
Aranjați fileurile pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; periați fileurile cu sos de soia. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 4 minute pe fiecare parte.
În timp ce somonul se fierbe, combinați ananasul și restul de 4 ingrediente într-un castron mic.
Transferați fileurile de somon într-un platou de servire; acoperiți uniform cu salsa.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.