Somon cu muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal pescatarian? Somonul cu muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.83 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 390 calorii, 50g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de sparanghel, pastă miso, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Somon cu muștar fierbinte cu sparanghel glazurat Miso, Biban de mare glazurat Miso cu sparanghel, și Biban de mare glazurat Miso cu sparanghel.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați muștarul cu mierea și sosul fierbinte.
Întindeți amestecul pe ambele părți ale cotletelor de somon, aranjați-le într-un singur strat pe o farfurie mare și refrigerați cel puțin 10 minute și până la 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 50
Pe o foaie mare de copt cu margini, stropiți sparanghelul cu uleiul de măsline, rostogolind sulițele pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-un castron mic, combinați pasta miso cu sucul de lămâie.
Scoateți foaia de copt din cuptor și periați sparanghelul generos cu pasta. Reveniți la cuptor și prăjiți timp de 3 minute, sau până când sunt fragede și glazurate. Păstrați cald.
Preîncălziți broilerul. Folosind o spatulă, răzuiți cea mai mare parte a marinadei de pe somon și aranjați cotletele într-un strat pe o foaie de copt cu margini. Fierbeți somonul pe 1 parte doar 3 minute sau până se rumenesc bine; rotiți foaia de copt pentru a găti uniform.
Transferați somonul și sparanghelul în farfurii și serviți imediat.
Recomandare de vin: pentru a rezista bogăției peștilor, încercați un Chardonnay California cu aromă completă, cum ar fi calul de fier Cuve Joy din 1997.
Note: o porție: Calorii 380 kcal, grăsime totală 20 gm, grăsimi saturate 4 gm
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.