Somon Cu Miere De Cocos

Somon Cu Miere De Cocos
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Somonul de nucă de cocos cu miere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 1070 calorii, 24g de proteine, și 81G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, file de somon, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nuca de cocos, puteți urma acest fel principal cu Ciocolată neagră zmeură nucă de cocos fulgi de ovăz (făcute cu ulei de cocos!) ca desert. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon glazurat cu miere prăjită cu sos de lămâie cu unt rumenit – cel mai bun somon pe care l-am mâncat vreodată, Miere de tei somon glazurat / / miere pentru hunny, și Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista