Somon cu mazăre, ardei galbeni și Pistou de mărar-fistic

Somon cu mazăre, ardei galbeni și Pistou de mărar-fistic
Somon cu mazăre Snap, ardei galbeni,și mărar-pistou fistic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Bon Appetit are 44 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, cățel de usturoi, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon cu mazăre, ardei galbeni și Pistou de mărar-fistic, Lămâie Mărar Snap Mazăre Și Năut, și Mazăre israeliană de cuscus și mărar.

Instrucțiuni

1
Se amestecă mărarul, ceapa verde, fisticul și 1/4 cană de ulei într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Do AHEAD Pistou poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
Nuci De FisticNuci De Fistic
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ardei și saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArdeiArdei
5
Adăugați mazăre, usturoi și 1/4 cană de apă; se presara cu sare. Saut până când legumele sunt doar fragede și apa se evaporă, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1 lingură rotunjită pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
6
Transferați legumele în platou; cort cu folie pentru a se încălzi. Rezervați tigaia (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
9
Așezați somonul, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti pana cand pielea este crocanta, aproximativ 3 minute. Întoarceți somonul și gătiți până aproape opac în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult. Aranjați fileurile de somon peste legume pe platou. Puneți niște pistou în centrul fiecărui File și serviți, trecând pistou rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista