Somon cu mazăre, ardei galbeni și Pistou de mărar-fistic
Somon cu mazăre Snap, ardei galbeni,și mărar-pistou fistic este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 519 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Bon Appetit are 44 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de somon, cățel de usturoi, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Somon cu mazăre, ardei galbeni și Pistou de mărar-fistic, Lămâie Mărar Snap Mazăre Și Năut, și Mazăre israeliană de cuscus și mărar.
Instrucțiuni
1
Se amestecă mărarul, ceapa verde, fisticul și 1/4 cană de ulei într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. Do AHEAD Pistou poate fi făcut cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Nuci De Fistic
Mărar
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea la temperatura camerei.
3
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ardei și saut până când începe să se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
5
Adăugați mazăre, usturoi și 1/4 cană de apă; se presara cu sare. Saut până când legumele sunt doar fragede și apa se evaporă, 2 până la 3 minute. Se amestecă 1 lingură rotunjită pistou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Mazăre De Zahăr
Usturoi
Apă
Sare
6
Transferați legumele în platou; cort cu folie pentru a se încălzi. Rezervați tigaia (nu curățați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
7
Încălziți 1 lingură de ulei rămas în tigaie rezervată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Presărați somonul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
9
Așezați somonul, cu pielea în jos, în tigaie; gatiti pana cand pielea este crocanta, aproximativ 3 minute. Întoarceți somonul și gătiți până aproape opac în centru, cu aproximativ 3 minute mai mult. Aranjați fileurile de somon peste legume pe platou. Puneți niște pistou în centrul fiecărui File și serviți, trecând pistou rămas alături.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Johnson Carneros Chardonnay. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.