Somon cu marmeladă-sos Balsamic
Somon cu marmeladă - sos Balsamic este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 146 calorii. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de marmeladă de portocale, frunze de rozmarin, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare sunt Somon cu sos Balsamic, Somon cu vin roșu-sos Balsamic, și Somon cu sos Balsamic de rozmarin.
Instrucțiuni
Clătiți somonul, uscați-l și așezați pielea într-o caserolă puțin adâncă de 3 litri (aproximativ 9 pe 13 in.). Frecați 1/4 linguriță de piper peste somon.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat la test), aproximativ 15 minute.
Între timp, într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mare, combinați rozmarinul, marmelada, oțetul balsamic și ceapa. Se fierbe, amestecând des, până se reduce la 1/2 cană.
Tăiați somonul în bucăți egale; folosiți o spatulă largă pentru a transfera pe farfurii. Se amestecă amestecul de ceapă peste și în jurul somonului.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.