Somon Cu Lămâie Și Capere

Somon Cu Lămâie Și Capere
Somonul cu lămâie și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,71 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 124 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă de la ingredientsinc.net are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, capere, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 12 minute. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Somon cu lămâie, capere și rozmarin, Somon cu capere de lămâie și rozmarin, și Somon cu lămâie, capere și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați fileurile de somon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
File De SomonFile De Somon
3
Așezați fileurile într-un vas mare de copt puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Stropiți cu suc de lămâie, vin alb, dacă doriți și ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Vin AlbVin Alb
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Coaceți fileurile la 425 timp de 6 minute; adăugați capere și gătiți încă 4 până la 6 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți fileurile din tigaie și păstrați-le la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se ornează cu lămâi și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
LămâieLămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateNormal
Gata În12 m.
Porții12
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista