Somonul cu legume de primăvară este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 421 calorii, 41G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $6.0 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ouă, eșalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cozi de miel fierte cu legume de primăvară și Gremolata de primăvară, Linguine Cu Legume De Primăvară, și Gnocchi cu legume de primăvară.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament ușor unsă. Condimentează somonul cu sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
2
Coaceți la 325 timp de 12 până la 15 minute sau până când somonul nu mai este translucid, dar încă cu aspect umed în centru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați ouăle într-o cratiță mică și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să stea 15 minute. Clătiți ouăle cu apă rece și lăsați să se răcească. Curățați, tăiați cubulețe și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Bateți împreună șalota și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Condimentează cu sare kosher și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Aduceți la fierbere o cratiță de 2 litri de apă sărată. Gătiți sparanghelul 30 până la 60 de secunde sau până când este crocant; ridicați cu o lingură cu fante, clătiți cu apă rece și adăugați la vinetă. Gatiti mazarea in aceeasi apa clocotita pana la fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinetă
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.