Somonul cu gust de măsline și Broccolini este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 25 de porții. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 48 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de măsline kalamatan, file de somon, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon cu gust de măsline, Somon prăjit cu gust de roșii-măsline, și Mini Latkes Cu Gust De Somon-Măsline.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați măslinele, caperele, coaja de lămâie, 2 lingurițe de ulei și linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Încălziți 1 linguriță din uleiul rămas într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați broccolini, usturoi, cană de apă și linguriță fiecare sare și piper. Acoperiți și gătiți, aruncând ocazional, până când apa s-a evaporat și broccolini este doar fraged, 6 până la 8 minute.Între timp, încălziți lingurița rămasă de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Condimentați somonul cu linguriță fiecare sare și piper și gătiți până la opac, 3 până la 5 minute pe fiecare parte. Completați somonul și broccolini cu gustul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Gust De Măsline
Broccolini
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.