Somon Cu Glazură Dulce De Chili

Somon Cu Glazură Dulce De Chili
Rețeta de somon cu glazură dulce de Chili ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatarian servește 6 și costă $3.93 pe portie. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. 6 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de chili asiatic, sos de soia, file de somon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Rețetă De Somon Cu Glazură Dulce De Chili, Somon Fript Cu Glazură De Chili Dulce Thailandez, și Somon cu glazură dulce de Chili, mazăre de zahăr și Vîrci de mazăre.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista