Somon cu glazură de miere-coriandru

Somon cu glazură de miere-coriandru
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Somonul cu glazură de miere-coriandru ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 301 calorii. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sos de soia, ulei vegetal, semințe de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Încercați Somon cu glazură de Chili-miere, Somon cu glazură de miere de soia și Wasabi, și Somon cu glazură balsamică-miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați ușor partea superioară a fiecărui file de somon cu glazură; rezervați restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2
Încălziți uleiul în tigaia antiaderentă la foc mediu până când este fierbinte, dar nu fumează. Gatiti fileurile de somon, cu laturile glazurate in jos, 1 minut; reduceți focul la mediu-mic și gătiți încă 2 minute. Întoarceți fileurile și gătiți 3 minute pentru mediu-rar (somonul va fi ușor roz la mijloc) sau mai mult, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transferați pe o farfurie; acoperiți ușor cu folie pentru a vă încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista