Somon cu glazură de miere balsamică

Somon cu glazură de miere balsamică
Somonul cu glazură de miere balsamică ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 294 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 4,12 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de pui, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați Somon placat cu glazură balsamică de miere, Somon Cu Glazură Balsamică, și Somon cu glazură balsamică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele șase ingrediente într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 4-5 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați pielea de somon cu fața în jos pe un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se presară cu sare și piper. Lingura glazura peste somon; top cu oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 12-15 minute sau până când peștele se desprinde ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Brittan Chardonnay. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 52 de dolari.
Brittan Chardonnay
Brittan Chardonnay
Indicii de floare albă și piersică albă formează un contrapunct luminos pentru aromele coapte de pere și portocale din acest clasic Oregon Chardonnay. Stejarul este frumos integrat aici, mai mult o sugestie de lemn decât arome evidente de butoi. Site-ul nostru unic se exprimă prin structura și gustul acestui vin elegant, prezentând o greutate plăcută și condiment în finisaj.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate72
Revista