Somon cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin
Somonul cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 553 calorii, 47G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $5.65 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguță de rozmarin, miere, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma menta, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Încercați Somon cu glazură de lămâie și firimituri de rozmarin, Somon cu glazură de arțar-lămâie, și Somon cu lămâie, capere și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprinde un grătar. Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline cu usturoiul și rozmarinul la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
2
Adăugați firimiturile de pâine și gătiți, amestecând continuu, până devin aurii și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați coaja de lămâie și condimentați cu sare și piper. Aruncați crenguța de rozmarin și usturoiul zdrobit din firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Nonpareils Argintii
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-o cratiță mică, combinați mierea cu sucul de lămâie și crenguțele de mentă și gătiți la foc mare, amestecând frecvent, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Ungeți fileurile de somon cu ulei de măsline și condimentați bine cu sare și piper. Grătiți peștele la foc mediu-mare, rotind o dată, până când este ușor carbonizat și doar roz în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
File De Somon
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Ungeți glazura de miere și lămâie peste fileuri și grătiți până când sunt ușor lăcuite, rotind și perindând ambele părți, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați somonul la grătar, glazurat în farfurii, presărați cu firimiturile de pâine și serviți imediat.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.