Somon Cu Glazură Balsamică
Somonul cu glazură balsamică este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 15 porții. O porție conține 36 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, fripturi de somon, Ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon cu glazură balsamică, Somon ars cu glazură balsamică, și Balsamic Arțar Glazura Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o plită la 375 F. ungeti cu oil.In o tigaie mai mică, oțet de căldură, sirop, muștar și usturoi. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mic timp de aproximativ 12 minute. Lăsați deoparte câteva minute.
Presărați fripturile de somon cu ulei de măsline și condimentați cu piper și sare.Gatiti somonul pe gratar incalzit timp de aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte.
Lăsați să se odihnească 6 - 10 minute.Placă somon și stropiți cu glazură.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.