Somonul de ghimbir și usturoi este un fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 214 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole verde, ghimbir, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Pachete De Somon Cu Usturoi-Ghimbir, Usturoi Ghimbir Crustă Somon, și Ghimbir Usturoi Chili Somon pentru rețete similare.
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.