Somon cu fenicul copt în pergament
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, primar și pescatarian rețete în cutia de rețete, somonul cu fenicul copt în pergament ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $ 4.16 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 318 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de, mai multe crengute de frunze de fenicul, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1046 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Somon Copt Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon Și Dovlecei Coapte În Pergament.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Așezați un pătrat de hârtie pergament pe o suprafață plană. Îndoiți pergamentul în jumătate pentru a crea o cută, apoi deschideți-l din nou.
Așezați mai multe felii de bulb de fenicul sub pliul hârtiei pergament într-o movilă și presărați sare.
Așezați un file de somon deasupra feliilor de bulb de fenicul. Strângeți suc proaspăt de lămâie peste somon (oriunde de la o linguriță la o lingură sau după gust).
Presărați somonul generos cu sare și piper.
Așezați crenguțe de frunze de fenicul peste somon.
Așezați 3 felii subțiri de lămâie peste frunzele de fenicul și somon (mai multe dacă doriți). Sau ai putea pune lămâia feliată mai întâi și deasupra cu frunzele, la alegere. Cred că feliile de deasupra arată mai bine. Punctează blatul cu unt.
pergamentul peste somon și fixați aproape. Există mai multe moduri în care puteți realiza acest lucru.
O modalitate ușoară și deosebit de atractivă este de a plia un colț lângă marginea pliată a hârtiei pergament într-un triunghi. Apoi, cam la jumătatea acelui triunghi, pliați un alt triunghi peste triunghiul anterior.
Lucrând în jos și în jurul marginilor pergamentului, puteți crea pliuri în jurul marginilor. Când ajungeți la ultima margine pliată, puneți colțul sub pergament.
Există un videoclip excelent disponibil care arată această tehnică aici: cum să înfășurați peștele în pergament. Această tehnică funcționează bine cu porțiuni individuale.
S-ar putea să vă fie mai ușor să înfășurați un file mare (cu mai multe porții) în felul următor. Aranjați fileul astfel încât partea sa lungă să fie orientată spre dvs., iar cele două capete mai scurte să fie la stânga și la dreapta. Apoi ridicați marginile pergamentului cel mai apropiat de dvs. și, cel mai îndepărtat de dvs., aduceți-le împreună și pliați-le de câteva ori. Apoi puneți marginile din stânga și din dreapta sub file.
Așezați pe o tigaie sau o foaie de copt.
Se coace la 350 de grade F timp de 20 de minute.
Serviți imediat. Pentru a servi, puteți transfera cu atenție fiecare file de somon și movilă de felii de fenicul pe farfurii individuale, sau puteți servi somonul în pungă, pe o farfurie.
Pentru a mânca, puteți fie să desfaceți punga, fie să tăiați partea superioară cu un cuțit ascuțit pentru a expune somonul în interior.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este GEN5 Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.