Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi

Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi
Somonul cu cârnați Andouille și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 528 calorii, 40g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $4.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de cârnați andouille, măsline, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Somon cu cârnați Andouille și măsline verzi, Somon prăjit cu Purslane, fenicul și măsline verzi, și Sos De Cârnați Andouille pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mică la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați andouille și gătiți, amestecând, până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
3
Se transferă într-un castron mediu și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă cârnații cu măslinele feliate, untul înmuiat și șalota tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
MăslineMăsline
5
Aprinde un grătar. Frecați fileurile de somon peste tot cu ulei de măsline și condimentați ușor cu sare și piper. Grătiți somonul la foc mare, întorcându-l o dată, până când este carbonizat frumos și tocmai gătit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SomonSomon
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Transferați somonul în farfurii, acoperiți cu amestecul de andouille cu unt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Andouille CârnațiAndouille Cârnați
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista