Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso
Somonul cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 48 de porții. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 66 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Bon Appetit are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ghimbir, scobitori de cocktail și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Somon cu crustă de susan cu sos de portocale-Miso, Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos wasabi-Lime, și Somon Wasabi cu sos Miso-Susan.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente într-un castron mediu pentru a se amesteca bine. Condimentează sosul portocaliu-miso după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Capac; frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.Tapetați foaia mare de copt cu folie.
Așezați somonul și uleiul vegetal într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Presărați somonul cu sare și piper.
Așezați semințele de susan pe farfurie mică. Înveliți 1 Suprafață din fiecare bucată de somon cu semințe de susan. Aranjați somonul, cu partea acoperită cu susan în sus, într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Do AHEAD poate fi făcut cu 6 ore înainte. Acoperi; rece.Preîncălziți cuptorul la 204°.
Coaceți somonul descoperit până când este gătit, aproximativ 5 minute; transferați în platou. Frigarui fiecare bucata cu scobitoare.
Serviți sosul cald, care trece portocaliu-miso.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.