Somon cu crustă de lămâie și parmezan
Somonul cu crustă de lămâie și parmezan necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.33 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 217 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, frunze de cimbru, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Somon cu crustă de lămâie și parmezan, Somon Cu Crustă De Parmezan, și Somon Cu Crustă De Parmezan.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Pulverizați tava de copt superficială cu spray de gătit. Se usucă somonul cu un prosop de hârtie.
Așezați somonul, cu pielea în jos, în tigaie; periați cu 1 lingură de unt.
Amestecați firimiturile de pâine, brânza, ceapa, coaja de lămâie și cimbru într-un castron mic. Se amestecă restul de 1 lingură de unt. Apăsați amestecul de pesmet uniform pe somon.
Coaceți neacoperit 15 până la 25 de minute sau până când somonul se fulgi ușor cu furculița.