Somon cu cremă de rucola și sfeclă fiartă cu soia

Somon cu cremă de rucola și sfeclă fiartă cu soia
Somonul cu cremă de rucola și sfeclă înăbușită cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 615 calorii, 38g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bebeluș, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon sălbatic la grătar cu sfeclă prăjită și Rucola, Sfeclă spiralizată cu Hummus și Rucola, și Sfeclă Prăjită Cu Edamame Și Rucola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați sfecla, oțetul, sosul de soia, bulionul și 1/3 cană de ulei. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Curățați sfecla, tăiați-le în pene și readuceți-le în lichidul de fiert; ține cald. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-o cratiță mică, aduceți vinul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați smântâna și reveniți la fierbere. Reduceți focul la moderat și gătiți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Se ia de pe foc și se amestecă rucola. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
7
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați somonul cu sare și piper și căutați, cu pielea în jos, la foc mare până când pielea este crocantă, aproximativ 1 minut. Întoarceți cu atenție și căutați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Transferați la cuptor și prăjiți somonul timp de aproximativ 3 minute, sau până când este mediu rar și încă roz strălucitor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Transferați în farfurii și lingurați crema de rucola deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
10
Serviți sfecla alături, stropită cu puțin din lichidul lor de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Revista