Somon cu cremă de rucola și sfeclă fiartă cu soia
Somonul cu cremă de rucola și sfeclă înăbușită cu soia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, pescatariană și דל פחמימות,ă are 615 calorii, 38g de proteine, și 46G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, bebeluș, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Somon sălbatic la grătar cu sfeclă prăjită și Rucola, Sfeclă spiralizată cu Hummus și Rucola, și Sfeclă Prăjită Cu Edamame Și Rucola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-o caserolă din fontă emailată medie, combinați sfecla, oțetul, sosul de soia, bulionul și 1/3 cană de ulei. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți la cuptor timp de aproximativ 1 oră sau până când sfecla este fragedă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor. Curățați sfecla, tăiați-le în pene și readuceți-le în lichidul de fiert; ține cald. Lăsați cuptorul pornit.
Într-o cratiță mică, aduceți vinul la fierbere.
Adăugați smântâna și reveniți la fierbere. Reduceți focul la moderat și gătiți până se reduce la jumătate.
Se ia de pe foc și se amestecă rucola. Se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare rezistentă la cuptor. Condimentați somonul cu sare și piper și căutați, cu pielea în jos, la foc mare până când pielea este crocantă, aproximativ 1 minut. Întoarceți cu atenție și căutați 1 minut.
Transferați la cuptor și prăjiți somonul timp de aproximativ 3 minute, sau până când este mediu rar și încă roz strălucitor în centru.
Transferați în farfurii și lingurați crema de rucola deasupra.
Serviți sfecla alături, stropită cu puțin din lichidul lor de gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.