Somon Cu Cedru

Somon Cu Cedru
Somonul cu cedru este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 169 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți file de somon, garnisiți: ceapă verde, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cedru Somon Placat, Cedru Somon Placat, și Somon Cu Cedru.

Instrucțiuni

1
Înmuiați scândura de cedru în apă cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scândură De CedruScândură De Cedru
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Îndepărtați oasele de pin din somon, dacă este necesar, și acoperiți peștele uniform cu frecare. Acoperiți cu folie de plastic sau folie și răciți până când sunteți gata de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Scurgeți scândura și grătați la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
timp de 3 minute sau până când apar semne de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe partea încălzită a scândurii. Se acoperă cu felii de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
7
Așezați somonul placat pe grătar, acoperiți și grătați 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere. (Verificați ocazional pentru a vă asigura că marginile scândurii nu se aprind.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.
DificultateGreu
Gata În53 m.
Porții6
Scor De Sănătate85
Revista