Somon Cu Cedru
Somonul cu cedru este un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian rețetă cu 6 porții. Acest curs principal are 169 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți file de somon, garnisiți: ceapă verde, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cedru Somon Placat, Cedru Somon Placat, și Somon Cu Cedru.
Instrucțiuni
Înmuiați scândura de cedru în apă cel puțin 30 de minute.
Îndepărtați oasele de pin din somon, dacă este necesar, și acoperiți peștele uniform cu frecare. Acoperiți cu folie de plastic sau folie și răciți până când sunteți gata de grătar.
Scurgeți scândura și grătați la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 3 minute sau până când apar semne de grătar.
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe partea încălzită a scândurii. Se acoperă cu felii de lămâie.
Așezați somonul placat pe grătar, acoperiți și grătați 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere. (Verificați ocazional pentru a vă asigura că marginile scândurii nu se aprind.)
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.